Furnipart – mânere de pe care nu-ți mai poți lua mâna


Aceste mânere sunt foarte plăcute la atingere!

Dacă dorești să schimbi aspectul mobilierului de baie și bucătărie, e suficient să schimbi mânerele ușilor și sertarelor. Evident, nu cu orice alt mâner. Cressent aduce în România gama de mânere Furnipart, reprezentând rezultatul colaborării ambițioase cu numeroși designeri talentați, din mai multe părți ale lumii. Gama de mânere Furnipart se înscrie cu precădere stilului minimalist, punând accentul pe efectul tactil și eleganța designului în egală măsură. Recomandăm aceste mici accesorii utile tuturor celor care doresc tot ce e mai bun pentru mobila de acasă.

Furnipart reprezintă o companie din Danemarca, având o experiență de circa 41 de ani pe piața accesoriilor dedicate mobilei de baie și bucătărie. La această experiență se adaugă și colaborarea cu o echipă numeroasă de designeri invitați să-și folosească imaginația pentru a crea cele mai speciale mânere de mobilier. Cu o rețea de furnizori și distribuitori prezenți în 50 de țări, Furnipart este deja o marcă de renume internațional.

De ce sunt atât de speciale mânerele Furnipart?

Atenția la detalii se reflectă în procesul de creare a mânerelor pentru mobila de bucătărie și baie Furnipart. Nu mai puțin de unsprezece designeri sau ateliere de design au colaborat cu Furnipart la realizarea unei colecții impresionante prin cantitatea și calitatea mânerelor. Pornind de la idei, schițe, mergând până la prototipuri și ajungând la produsul în sine, întreg procesul durează jumătate de an – un detaliu valabil pentru fiecare model de mâner din gama Furnipart. Produsele sunt testate atât din punct de vedere al utilității, cât și estetic, iar un aspect foarte important îl reprezintă senzația la atingere – una foarte plăcută. Din acest punct de vedere, mânerele Furnipart sunt absolut recognoscibile, simplu de diferențiat de alte mânere pentru mobila de baie și bucătărie.

Caracteristicile mânerelor Furnipart

Mânerele Furnipart sunt piese unice, fiecare model reprezentând viziunea fiecărui designer creator în parte, iar stilurile pot varia de la cele tradiționale (clasice) la cele mai moderne. Dar ceea ce au în comun toate mânerele Furnipart sunt câteva trăsături precum: funcționalitate, ergonomie și ușurința cu care pot fi curățate.

Furnipart în țara noastră

În România, mânerele Furnipart sunt disponibile prin Cressent. Ca să vă convingeți că fiecare model este o altă poveste, vi le prezentăm pe scurt!

În urma colaborării dintre Furnipart și Meneghello Paolelli, Cressent pune la dispoziția clienților din România mânerele Almond, Stick și Unite. „Încercăm să combinăm stilul italienesc cu rigoarea scandinavă”, explică designerii. Modelele Almond și Stick sunt caracterizate printr-un joc de lumini și umbre, muchii ascuțite și un design per ansamblu arhitectural; modul de prindere e simplu, în două părți, asigurând o fixare perfectă. Modelul Unite se adresează tuturor posibilităților de folosire și clienților posibili, fiind un exemplu de contrast plăcut între partea exterioară – minimalistă și ascuțită – și partea interioară – delicată la atingere.

Almond
Stick
Maner Unite
Unite

Din colaborarea Furnipart cu VE2 a rezultat mânerul Doppia, un exemplu tipic pentru designul danez: linii clare, curate, aspect minimalist, eleganță și finisaj din oțel inoxidabil. „Designul nostru se bazează pe înțelegerea corectă a legăturii dintre spațiu și funcționalitate” – VE2.

VE2

Maner Dopia
Dopia

În colaborare cu designerul Adam Laws, Furnipart a lansat trei modele de mânere pentru mobila de bucătărie sau baie, modele caracterizate prin calitatea emoțională a designului:

Adam Laws

  • Edge Straight – unul dintre modelele de mâner care reflectă cel mai fidel ideologia Furnipart, redefinind stilul tradițional danez printr-o interpretare modernă. Acest mâner are un efect odihnitor pentru ochi, iar finisajul negru mat periat adaugă o notă de eleganță discretă.

Maner Edge Straight negru

  • Manta – un model de mâner cu margini răsfrânte, gândit pentru bucătăriile în căutare de personalitate puternică. Intrigă vizual, îndemnând la atingere.

Maner Manta

  • Wrap – un model atipic de mâner, cu un design special, inspirat din tehnologia Touch.

Maner Wrap

O altă colaborare de succes a brandului Furnipart a fost cea cu designerul Form Kamper, cel care își definește conceptul de mâner prin nevoia de a dărui clienților un produs viu: „Caut să găsesc pentru produsele create acea formă care trăiește, impresionează și se potrivește prezentului, dar și viitorului.” Mânerul Fold este inspirat din structura metalelor – angular și totuși presărat de linii curbe, per ansamblu reflectând, inclusiv cu ajutorul finisajului, aspectul unui adevărat cristal.

Form Kamper

Maner Fold
Maner Fold
Buton Fold
Buton Fold

Misiunea Cressent

Oricare dintre modelele de mâner Furnipart prezentate poate ajunge în locuința ta, prin Cressent. Echipa noastră crede în nevoia continuă de înfrumusețare a mobilierului, venind în întâmpinarea clienților – cumpărători finali sau arhitecți de interioare – cu o gamă variată de piese și accesorii de cea mai bună calitate, reprezentând mereu noutățile momentului în industria creatorilor de spații armonioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *