Trend Alert: culoarea potrivită la interiorul mobilierului


Sertar baie Onda Vanity

Personalizare estetică pentru spațiile ascunse vederii.

Întrucât grija față de detalii și nevoia de frumos domină vremurile actuale, Cressent acordă tot mai multă atenție nu doar mobilei la exterior, ci și interiorului pieselor din portofoliul său. Nimic nu e lăsat la voia întâmplării, accesoriile de mare folosință în depozitare devenind ele însele adevărate mostre de eleganță și bun gust. Culoarea care se poartă așadar pentru interiorul mobilierului, în special de baie și bucătărie, este griul în toate nuanțele lui posibile.

Extractibil Galaxy

Am realizat pentru voi o selecție a celor mai în trend interioare de mobilier disponibile în colecțiile Cressent și vi le punem la dispoziție astfel încât, atunci când deschideți un sertar sau un dulap, nu doar organizarea, ci și decorul cromatic să vă dea o stare de bine. Nici albe, nici negre, tonurile de gri sunt ideale pentru spațiile închise, ascunse, de la interiorul unui corp de depozitare. Aparenta neutralitate a tonurilor de gri pune de fapt în valoare elementele depozitate și odihnește vederea, transmițând în același timp impresia de curățenie, organizare perfectă și spirit contemporan. Dacă folosite la vedere, la nivelul fronturilor de mobilier, tonurile de gri caracterizează cel mai adesea stilul industrial de amenajare a casei, în cazul folosirii lor la interiorul mobilei, se potrivesc oricărui stil, accentuând însă elementele de modernitate și minimalism.

Coloana extractibila Essence

Coloanele extractibile cu rol de cămară Galaxy și Essence, produse de VIBO Italia, sunt vopsite în câmp electrostatic în nuanța de gri antracit, pentru un plus de suplețe și spirit modern. Dincolo de dimensiunile care le asigură un loc în categoria mobilierului ingenios de salvare a spațiului, aceste adevărate cămări minimaliste denotă grija pentru cel mai înalt grad de confort la folosire: pe fundul coșurilor este aplicată o melamină specială, cu rol de antialunecare.

Și așa ajungem să vă prezentăm gama de covorașe antialunecare pentru interiorul sertarelor sau dulapurilor fie de baie, fie de bucătărie. Covorașele sunt disponibile în două variante de dimensiuni, și trei variante de culoare gri: antracit, ideal de folosit în special la interiorul sertarelor sau dulapurilor în culori deschise – contrastul cromatic va da și mai multă personalitate piesei de mobilier; gri închis, respectiv gri tortora (deschis).

Pentru noua colecție de coșuri de gunoi 9XL din portofoliul Cressent, produse de Gollinucci, s-a ales nuanța gri orion, o nuanță originală, menită să transforme un accesoriu nelipsit dintr-o bucătărie într-un element care contribuie discret la înviorarea paletei de culori alese de proprietar. Sunt coșuri de amplasat la interiorul dulapului, încurajând colectarea selectivă a deșeurilor menajere.

Cos gunoi 9XL

Suporturile Combi destinate tacâmurilor nu lipsesc din niciun sertar de bucătărie. De acum accentul cade și pe estetica acestor accesorii a căror funcție organizatorică e deja consacrată. Produse de Gollinucci, cele patru variante de dimensiune sunt concepute în nuanța gri orion, o nuanță elegantă și subtilă; separatoarele de tacâmuri devin mai puțin vizibile, asigurând o impresie de organizare desăvârșită, indiferent cât de mare ar fi numărul tacâmurilor depozitate.

Suport tacam Linia Combi

Pentru dulapurile din baie, Cressent distribuie în România gama de organizatoare din linia Onda Vanity, cu trei modele de dimensiuni și forme diferite, destinate accesoriilor cosmetice de toate mărimile și funcțiile. Cele trei organizatoare pot fi folosite în combinație, funcția lor fiind de a păstra la îndemână și totuși într-o strictă ordine toate lucrurile pe care le folosim în baie. Nuanța aleasă de producător este gri orion, un fundal perfect din punct de vedere al culorii pentru găsirea rapidă a oricărui produs cosmetic.

Prin toată gama de accesorii pentru depozitare în nuanță de gri, Cressent susține inovația nu doar funcțională, ci și la nivel estetic. Echipa noastră pledează pentru interioare cât mai distinse și originale, înțelegând prin interioare nu doar pe cele ale casei, ci și pe cele ale mobilierului în sine. Colecția detaliată mai sus e o dovadă în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *