Cum să câștigi spațiu în bucătărie – Cressent are soluțiA … cu A de la ATIM

În contextul creșterii prețului la case, invers proporțional cu creșterea spațiului de locuit, în industria mobilierului se impune tot mai pregnant trendul mobilierului transformabil. Vorbim despre soluții uluitoare, a căror simplitate este cu atât mai spectaculoasă cu cât se bazează pe principiul multifuncționalității. În portofoliul Cressent vei descoperi gama de produse extractibile de la Atim Transformabili și nu te vei mai plânge de lipsa spațiului acasă. Este o bucurie să vă arătăm performanțele designului Made in Italy. Citește în continuare „Cum să câștigi spațiu în bucătărie – Cressent are soluțiA … cu A de la ATIM”

Adela Pârvu prezintă standul CLEAF de la Milano

Salonul de la Milano a fost și anul acesta punctul zero al tendințelor în designul interior. Tot ce poate fi mai nou, mai inovator și incitant în materie de soluții pentru amenajarea spațiilor interioare s-a văzut la Milano. Standul CLEAF, unul dintre cei mai importanți parteneri Cressent, s-a bucurat de vizita Adelei Pârvu, însoțită de o echipă de filmare a EuroNews. Citește în continuare „Adela Pârvu prezintă standul CLEAF de la Milano”

Soluția Cressent – produse și servicii sub un singur nume

Prezent pe piața din România de mai bine de 25 de ani, Cressent a devenit deja un brand consacrat printre creatorii de spații armonioase. De fapt, e mai mult decât un brand, este o adevărată soluție, oferind nu doar produse de calitate de la furnizori internaționali de prestigiu, ci și servicii pe măsura colecțiilor.  Citește în continuare „Soluția Cressent – produse și servicii sub un singur nume”

Foliile ANTIGRAV la Deco Days 2022

Sau cum să dai viață unei amenajări cu un produs ingenios prin simplitatea montării și complexitatea efectului vizual. Pentru cei care doresc o transformare miraculoasă a spațiului interior, Cressent propune foliile decorative ANTIGRAV, devenite deja parte a unor proiecte spectaculoase de design interior în cadrul Deco Days 2022. Citește în continuare „Foliile ANTIGRAV la Deco Days 2022”

FENIX – suprafețe de pe care nu-ți poți lua mâna!

Cressent aduce în țara noastră brandul FENIX, lider în producția de suprafețe supermate pentru interioare. Prin acest nume de brand, creatorii și consumatorii de amenajări interioare spectaculoase vor avea la îndemână un material revoluționar, considerat unic prin felul în care îmbină tehnologia cu aspectul desăvârșit. Senzația la atingere a acestor suprafețe supermate este incredibilă! Citește în continuare „FENIX – suprafețe de pe care nu-ți poți lua mâna!”

Home office – sisteme extractibile pentru munca de acasă

Nevoia de adaptare la condițiile muncii de acasă stă în spatele colecției Home Office by Atim, colecție disponibilă la noi în țară prin Cressent. Cum ar fi ca, imediat ce ai închis laptopul la finalul zilei de muncă, să dispară și spațiul de lucru, iar camera ta să redevină o încăpere destinată relaxării tipice domiciliului? Tocmai pentru a împlini acest deziderat, Cressent îți propune mai multe variante de rezolvare. Citește în continuare „Home office – sisteme extractibile pentru munca de acasă”

Excessories – soluții în detaliu pentru dressinguri rafinate

Cressent aduce în România o colecție-eveniment de accesorii pentru dressing-uri, venind în întâmpinarea tuturor necesităților de păstrare nu doar a hainelor, ci a întregii garderobe. Pentru tot ceea ce porți într-o zi, de la haine până la încălțăminte și bijuterii, se găsește un loc aparte, în deplină ordine, cu ajutorul Excessories Night Collection by Salice. Citește în continuare „Excessories – soluții în detaliu pentru dressinguri rafinate”

Fly Box – cel mai eficient sistem pentru corpul de colț

Unul dintre aspectele cele mai provocatoare atunci când e vorba de dulapul de colț al bucătăriei îl reprezintă accesul. Pe cât de adânc e de regulă acest tip de corp de depozitare, pe atât de greu este să ajungi la produsele depozitate înăuntru. Fly Box de la Vibo Italia rezolvă de minune această problemă – Cressent pune revoluționarul sistem Fly Box la dispoziția tuturor clienților din România, creatori sau pur și simplu consumatori de interioare armonioase. Citește în continuare „Fly Box – cel mai eficient sistem pentru corpul de colț”

HPL compact – cele mai versatile blaturi de mobilă

Un material ușor de prelucrat pentru mobila de acasă.

La vremuri noi, materiale noi. E valabil și pentru industria mobilei. Cressent aduce în țara noastră un produs modern, de calitate, menit să răspundă așteptărilor omului contemporan: blaturile din HPL compact versatile, durabile, gata să schimbe înfățișarea mobilierului. Spre diferență de alte produse asemănătoare, se prelucrează rapid. Dacă-ți dorești mobilă cu un aspect cât mai natural, de lemn masiv sau piatră, dar având beneficiile unui material adaptat nu spațiului înconjurător, ci spațiului interior, aceste blaturi sunt exact ce îți trebuie.

Citește în continuare „HPL compact – cele mai versatile blaturi de mobilă”

CLEAF personalizează amenajarea. Caz concret

Cleaf by Miso 1 a

Cressent vine cu soluții împotriva monotoniei. 

De ce sunt atât de încântătoare amenajările realizate de designeri de interior? Pentru că sunt amenajări personalizate! Adică, un designer de interioare e mereu la curent cu cele mai noi produse și soluții de amenajare și mobilare și, pe lângă asta, are și talentul de a le combina în așa fel încât să reflecte perfect gustul, chiar personalitatea clientului. Cressent se adresează în special acestor creatori de spații fermecătoare, venind în întâmpinarea lor cu soluții ingenioase pentru amenajări oricât de personalizate. 

Și pentru că nu doar vorba e de noi, vă arătăm un proiect minunat realizat de către arhitecții firmei Miso cu ajutorul unui produs disponibil în România prin Cressentplăcile termo-structurate CLEAF.

Citește în continuare „CLEAF personalizează amenajarea. Caz concret”