Foliile Antigrav – cel mai bun prieten al (re)decorărilor interioare

Cressent vă ajută să transformați decorarea spațiilor într-o activitate recreativă!

Pentru că foarte la modă sunt spațiile nu doar frumoase, ci și personalizate la maximum, Cressent propune tuturor creatorilor de spații interioare originale un produs inovator: foliile decorative Antigrav marca SIBU!

Citește în continuare „Foliile Antigrav – cel mai bun prieten al (re)decorărilor interioare”

CLEAF – Fronturile care revoluționează colecțiile CRESSENT din PAL și MDF

Pentru ca o piesă de mobilier să impresioneze, are nevoie să fie creată din materialele cele mai bune. Fronturile și ușile de mobilier de la CRESSENT evoluează sub aspectul calității cu pași rapizi spre colecții luxoase, aproape unice, cu ajutorul noilor produse CLEAF din PAL și MDF. Citește în continuare „CLEAF – Fronturile care revoluționează colecțiile CRESSENT din PAL și MDF”

Economisiţi timp şi bani cu sprijinul SALICE şi CRESSENT

consultanta tehnica

Pentru nimeni nu mai constituie un secret: asistăm la schimbări profunde generate de trecerea de la producţia de masă la cea personalizată. Industria mobilei este profund influenţată în această direcţie. La începutul anilor ‘90, când lucram la fabrica de mobilă din Baia Mare, comenzile de 500-1000 de garnituri de acelaşi fel reprezentau o normalitate. Azi, comenzile de 50 de garnituri/comandă deseori este o raritate.

Citește în continuare „Economisiţi timp şi bani cu sprijinul SALICE şi CRESSENT”

Ușurează-ți diminețile cu accesoriile Onda Vanity!

Sertar Onda Vanity

Câștigi timp prețios de dimineață, având totul la îndemână

 

Linia de accesorii pentru sertare Onda Vanity te ajută să începi ziua bine, fără stres. Este vorba despre un set de tăvițe cu despărțitoare, variate sub aspectul dimensiunilor și formelor. Accesoriile Onda Vanity au fost concepute pentru sertarul din baie sau al măsuței de toaletă, transformând depozitarea haotică a produselor de machiaj și a celor cosmetice într-o amintire de demult.

Citește în continuare „Ușurează-ți diminețile cu accesoriile Onda Vanity!”

De acum cauţi produse şi lansezi comenzi mai simplu!

Noua pagină CRESSENT îţi oferă mai multă informaţie despre aceleaşi produse pe care le distribuim cu succes de peste 20 de ani în România. Pentru ca navigarea prin diferite categorii de produse să fie uşoară chiar şi când nu eşti la birou, am optimizat pagina pentru a fi accesată de pe orice dispozitiv mobil.

Citește în continuare „De acum cauţi produse şi lansezi comenzi mai simplu!”