Locatelli – plăci estetice de mare ajutor în personalizarea casei!

Tu vino cu ideea, noi venim cu componentele!

Cressent propune o soluție universală de transformare a amenajărilor interioare: de la mascarea elementelor inestetice, până la împărțirea spațiilor și chiar construirea de pereți – plăcile perforate Locatelli, în două variante de material. Simplu de folosit, variate cromatic și ca design, plăcile Locatelli răspund unor nevoi creative variate, atât pentru spații private cât și spații publice.

Citește în continuare „Locatelli – plăci estetice de mare ajutor în personalizarea casei!”

Seria B de la Salice – balama universală pentru aplicații speciale

Seria B de la Salice este așa-numita balama universală pentru aplicații speciale. Nascută pornind de la ideile și nevoile specifice primite din partea marilor producători de mobilă, oferă soluții pentru o gamă foarte largă de aplicații , fie ele uși din lemn sau sticlă.

Citește în continuare „Seria B de la Salice – balama universală pentru aplicații speciale”

Colecțiile CLEAF în cele mai spectaculoase proiecte europene de amenajare

Simplu de aplicat și extrem de variate ca finisaje, panourile CLEAF sunt soluția viitorului în ce privește placarea pereților și mobilierului.

Citește în continuare „Colecțiile CLEAF în cele mai spectaculoase proiecte europene de amenajare”

Foliile Antigrav – cel mai bun prieten al (re)decorărilor interioare

Cressent vă ajută să transformați decorarea spațiilor într-o activitate recreativă!

Pentru că foarte la modă sunt spațiile nu doar frumoase, ci și personalizate la maximum, Cressent propune tuturor creatorilor de spații interioare originale un produs inovator: foliile decorative Antigrav marca SIBU!

Citește în continuare „Foliile Antigrav – cel mai bun prieten al (re)decorărilor interioare”

CLEAF – Fronturile care revoluționează colecțiile CRESSENT din PAL și MDF

Pentru ca o piesă de mobilier să impresioneze, are nevoie să fie creată din materialele cele mai bune. Fronturile și ușile de mobilier de la CRESSENT evoluează sub aspectul calității cu pași rapizi spre colecții luxoase, aproape unice, cu ajutorul noilor produse CLEAF din PAL și MDF. Citește în continuare „CLEAF – Fronturile care revoluționează colecțiile CRESSENT din PAL și MDF”

Economisiţi timp şi bani cu sprijinul SALICE şi CRESSENT

consultanta tehnica

Pentru nimeni nu mai constituie un secret: asistăm la schimbări profunde generate de trecerea de la producţia de masă la cea personalizată. Industria mobilei este profund influenţată în această direcţie. La începutul anilor ‘90, când lucram la fabrica de mobilă din Baia Mare, comenzile de 500-1000 de garnituri de acelaşi fel reprezentau o normalitate. Azi, comenzile de 50 de garnituri/comandă deseori este o raritate.

Citește în continuare „Economisiţi timp şi bani cu sprijinul SALICE şi CRESSENT”