Magic 2 Wood – secretul invizibil al ușilor culisante


Sistem uși culisante Magic 2 Wood

Întrucât perfecțiunea stă în detalii, Cressent vă prezintă cel mai nou produs al colecției de sisteme pentru ușile care glisează: MAGIC 2 Wood brevetat de Terno Scorrevoli, practic o nouă generație a accesoriilor MAGIC, generație a cărei performanță depășește așteptările. Terno Scorrevoli este unul dintre partenerii italieni de afaceri ai Cressent, cu cea mai mare experiență în domeniul său de lucru (sisteme culisante pentru mobilă și uși), și anume 60 de ani de la înființarea companiei. Iar sistemul MAGIC2 Wood chiar este o magie pentru ușile de interior cu sistem de culisare.

Denumirea MAGIC 2 Wood trădează imediat calitățile produsului:

  • este invizibil: odată montat, acest sistem de culisare devine imposibil de observat. Blocul de role se prinde pe perete, iar șina de culisare se montează pe spatele ușii, sistemul încadrându-se perfect stilului minimalist. Adică prezență minimă, funcționalitate maximă. Mai mult, există chiar posibilitatea încorporării șinei de alunecare în ușă, prin tehnica de frezare; în acest fel nici măcar capacele șinei nu vor fi vizibile în lateral.
  • este silențios: rolele de la nivelul inferior al blocului sunt echipate cu un sistem inovator de arcuri lamelare capabile să preia greutăți de până la 40 kg. Pentru ușile de peste 40 kg, sistemul MAGIC 2 Wood dispune de un cilindru din cauciuc special ce acționează precum un telescop.
  • este puternic și-n același timp stabil: sistemul MAGIC 2 Wood se folosește pentru uși cu greutate de până la 80 kg și o lățime de maximum 1800 mm, asigurând o alunecare absolut grațioasă, precum mișcarea unei patine pe gheață. Roțile au fost proiectate cu diametru mai mare, rulmenți și pivoți mai mari tocmai pentru a asigura întregului sistem un grad ridicat de stabilitate.

Calitatea produsului se reflectă și în materialele din care este confecționat. Pentru clientul final al sistemului MAGIC 2 Wood e foarte important de știut că materialul rolelor este un cauciuc performant care nu lasă urme nici pe perete, nici pe podea, iar posibilitatea deformării sau uzării lui în timp practic nu există. Culisarea ușilor își păstrează atributul de a fi foarte lină, făcând până și trecerea peste denivelări la nivelul podelei – spre exemplu, alunecarea peste rosturile dintre plăcile de gresie e de neobservat.

 

Posibilitățile de maximă reglare fac din sistemul MAGIC 2 Wood unul inovator, tridimensional, încorporând următoarele reglaje: reglarea pe înălțime a ușii în raport cu podeaua, reglarea distanței dintre ușă și perete, respectiv reglarea până la perfecțiune a paralelismului dintre ușă și perete. De menționat că toate aceste funcții de ajustare a ușii în raport cu podeaua și peretele se fac din partea superioară a șinei de culisare, fără a fi necesară demontarea ușii. Astfel se înlesnește mult procesul și timpul de reglare a ușii culisante.

Unul dintre secretele sistemului de culisare MAGIC 2 Wood îl constituie amortizoarele brevetate de Terno Scorrevoli, cu o putere sporită de frânare față de primul model MAGIC, respectiv de 50 mm, ceea ce contribuie la închiderea foarte lină a ușii. În plus, aceste amortizoare de ultimă generație sunt perfect independente de distanțier sau de căpăcelele laterale, ceea ce face ca poziția lor să fie una perfect reglabilă. Sistemul MAGIC2 Wood include și un profil de plastic pentru partea de jos a ușii, acesta contribuind la rându-i la gradul de „netezime” a culisării.

Pe scurt, sistemul de culisare MAGIC 2 Wood transformă mișcările de culisare a ușilor într-o adevărată plăcere, acest produs fiind inspirat de cele trei valori pe care producătorul italian Terno Scorrevoli și le-a asumat încă de la fondarea companiei: profesionalism, calitate și continuu efort de inovare. Valorile reprezintă în același timp și motivul pentru care Cressent este onorat de colaborarea cu producătorul italian, ale cărei piese introduc și în țara noastră cele mai performante sisteme pentru uși, pe cât de funcționale, pe atât de discrete ca design.

Cressent susține creativitatea, dorind să contribuie cu soluții practice la crearea unor amenajări interioare cât mai originale și venind astfel în întâmpinarea tuturor creatorilor de spații reușite. Produsele din portofoliul Cressent inspiră încredere, fiind printre cele mai bune și moderne, selectate astfel încât să transpună în realitate visuri oricât de îndrăznețe la nivelul mobilierului și designului de interior.

2 gânduri despre „Magic 2 Wood – secretul invizibil al ușilor culisante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *