Polaris – mai mult decât blaturi de bucătărie!


O generație de blaturi cu efect polarizator pentru uz culinar.

Aflat în continuă conectare cu inovațiile cele mai performante la nivelul designului funcțional, Cressent prezintă colecția de blaturi Polaris, produse la standarde de calitate italiană de Abet Laminati. Noutatea nu ține numai de introducerea unei noi game în oferta Cressent, cât mai ales de funcționalitățile extinse ale acestui produs.

Colecția de laminate Polaris este menită să atragă, după cum îi este numele. Dincolo de a funcționa ca blaturi în bucătărie, Polaris pot fi folosite și ca blat de masă sau alt mobilier. Acest produs are mai multe funcționalități, deservite de cerințe estetice și practice dintre cele mai stricte.

În centrul unui eveniment tipic italienesc

Ca aplicație, cea de blat pentru masă a fost cu adevărat spectaculos dovedită în cadrul unui eveniment inedit la Milano. Reprezentanți ai industriei de design italienesc au fost poftiți să ia cina direct de pe suprafața blaturilor Polaris, acestea ținând loc inclusiv de farfurii, tocmai pentru a se supune sincer unor teste de rezistență. Care a fost atmosfera și care au fost rezultatele acestor teste,  vă puteți convinge singuri:

Spectaculos, nu-i așa? Spre diferență de alte branduri asemănătoare ca performanță a suprafețelor de luat masa, colecția Polaris nu este fabricată prin nanotehnologie, deci nu prezintă niciun risc în timpul contactului cu alimentele.

Materiale

Blaturile colecției Polaris sunt confecționate din HPL compact cu o suprafață nouă, ultramată. Restul calităților derivă din exact dorințele omului modern: un blat de bucătărie antiamprentă și antibacterial, asigurând în mod certificat siguranță alimentară.

 

Caracteristici revoluționare

Folosite ca blaturi de bucătărie, produsele colecției Polaris vin cu un plus în ce privește rezistența. Suprafețele sunt asigurate contra șocurilor mecanice și zgârieturilor, și fac bine față temperaturilor înalte specifice vecinătății aragazului, dar și umezelii, astfel încât contactul cu apa să nu lase urme.

Din punct de vedere cromatic, aceste blaturi sunt disponibile prin Cressent în trei variante de culoare: negru, gri grafit și alb, finisajul fiind ultramat. Aceste nuanțe pot fi combinate între ele, fiind simplu de integrat unei amenajări deja existente, căreia să-i aducă o tușă de eleganță naturală. Nuanțele au fost alese de designerii Abet Laminati în concordanță cu trendurile europene în materie de culori, rezultând o colecție care emană căldură și au un efect vizual de adâncire a spațiilor private.

Un detaliu de-a dreptul revoluționar îl constituie suprafața cu aspect catifelat, senzația la atingere fiind una neașteptat de plăcută. Aspectul ultramat și senzația catifelată, dar și gradul ridicat de rezistență la uz în bucătărie situează colecția de blaturi Polaris printre cele mai performante la nivel internațional. Exact acest mix recomandă produsul caselor amenajate în stil contemporan și persoanelor cu înclinații futuriste.

 

Shimano Offices Eindhoven, Fokkema&Partners

Cressent aduce colecția Polaris în România din dorința de a veni în întâmpinarea celor mai ambițioase proiecte de amenajări interioare executate de designeri plini de creativitate. Echipa Cressent prețuiește calitatea și consideră că aceasta este secretul punerii în practică a ideilor, a trecerii de la vis la realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *