EdgeSinks – cea mai igienică chiuvetă pentru bucătărie


Performanță la nivel vizual, tactil și igienic cu EdgeSinks.

Cressent are bucuria să vă anunțe lansarea unui produs de excepție în România: chiuveta EdgeSinks, un pas înainte pentru bucătăriile profesioniștilor, dar și ale consumatorilor de calitate – clienții finali. Sub deviza „Nu crezi până nu vezi”, chiuveta EdgeSinks se montează sub blat fără îmbinări vizibile. Linia de demarcație între marginea chiuvetei și muchia blatului e practic imposibil de observat cu ochiul liber.

Chiuveta EdgeSinks aduce mai multe noutăți în domeniul produselor de acest tip. Ceea ce o definește este modul perfect de integrare în blat, dar ceea ce o diferențiază de alte produse de același tip este siguranța în ce privește gradul de igienă pe care-l asigurăÎn domeniul ei, chiuveta EdgeSinks este „ultimul răcnet”, spun clienții din punct de vedere estetic, și spun specialiștii din punct de vedere tehnic. „Odată ce ai văzut și pipăit chiuveta EdgeSinks, pur și simplu nu mai poți folosi un alt model”, garantează producătorul. 

De unde vine? 

Chiuveta EdgeSinks este o noutate pe piața din țara noastră, însă în America de Nord deține primul loc al topurilor de performanță din ultimii șapte ani de zile. Reprezintă deci un produs pur american, testat și evaluat constant de specialiștii din domeniu, un produs marca Edge.

Materiale și compatibilitate 

Cressent a ales să aducă acest produs pe piața din România mulțumită performanțelor deja dovedite la nivel internațional. Chiuveta în sine este confecționată din oțel inoxidabil, un material igienic, având un aspect pe cât de neutru înainte de montare, pe atât de elegant după montarea în blat. Producătorii au optat pentru oțelul inoxidabil tocmai pentru a dubla inclusiv estetic capacitatea acestui produs de a se integra blaturilor de orice fel: standard (placate cu laminate de minimum 0.6 mm), compozit (material acrilic), laminat compact, din lemn masiv, de tip ceramic, din cuarț, din marmură sau piatră. De reținut: chiuveta EdgeSinks este singurul model de chiuvetă din oțel inoxidabil care se integrează perfect oricărei suprafețe de blat! Sub acest aspect, nu are concurență. 

Performanțe fără pereche la nivel igienic 

 

Pentru români, probabil cel mai important aspect e cel al gradului de igienă pe care chiuveta EdgeSinks îl asigură. Secretul ține de modul de integrare a chiuvetei în blat, o integrare atât de perfectă încât nu mai rămâne niciun fel de spațiu în care să se adune murdăria, odată cu trecerea timpului. Neexistând margini de îmbinare, nu există nici loc pentru depunerile firești în cazul chiuvetei tradiționale. Or, depunerile de murdărie de pe raza de racordare a chiuvetei constituie de regulă un focar de infecție inevitabil în orice bucătărie – cu EdgeSinks, această problemă e rezolvată definitiv. 

Pentru clienții din România, Cressent aduce chiuveta EdgeSinks la pachet cu: set preaplin și scurgere, training de instalare, filme de prezentare în detaliu a montării, gamă completă de scule și adezivi. Produsul este disponibil într-o gamă variată de modele, aici în țara noastră. De menționat că se adresează profesioniștilor.

Despre producător

EdgeSinks este conceptul unei companii americane cu o experiență de 30 de ani în producerea de chiuvete de înaltă performanță la nivel internațional. În toată această perioadă, specialiștii companiei s-au concentrat pe dorința de a inova iar și iar domeniul chiuvetelor de bucătărie, iar produsul disponibil de acum înainte și în România prin Cressent reprezintă o adevărată revoluție a îmbinării dintre chiuvetă și blat.

Despre Cressent

Cressent activează pe piața din România de peste 20 de ani, fiind unul dintre cei mai de încredere distribuitori de materiale și accesorii pentru industria amenajărilor interioare. Oferta Cressent este una foarte variată, sub aspectul inovației, designului, funcționalității, misiunea acestei echipe fiind să se afirme ca un partener de nădejde pentru toți creatorii de frumos din România: arhitecți de interioare, designeri de produs, producători de mobilier sau chiar meșteri tâmplari.

 

 

2 gânduri despre „EdgeSinks – cea mai igienică chiuvetă pentru bucătărie

 1. Buna ziua! Ma intereseaza aceasta chiuveta.
  As vrea sa stiu, cum este izolat blatul laminat standard ca sa nu se umfle cu timpul din cauza apei?
  Am vazut in video ca este lipita cu o solutie speciala, apoi dat cu smilghel pe margini.
  Nu exista riscul ca apa sa se infiltreze si sa deterioreze cu timpul, blatul?

  Ma intereseaza si un pret pt o chuiveta maxi, de 70-80 cm latime, si…ce garantie am daca este montata de un instalator?

  Multumesc frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *