Locatelli – plăci estetice de mare ajutor în personalizarea casei!


Tu vino cu ideea, noi venim cu componentele!

Cressent propune o soluție universală de transformare a amenajărilor interioare: de la mascarea elementelor inestetice, până la împărțirea spațiilor și chiar construirea de pereți – plăcile perforate Locatelli, în două variante de material. Simplu de folosit, variate cromatic și ca design, plăcile Locatelli răspund unor nevoi creative variate, atât pentru spații private cât și spații publice.

Plăcile Locatelli sunt confecționate fie din HDF perforat, fie din aluminiu perforat și îndeplinesc numeroase sarcini de înfrumusețare și modernizare a locuințelor. Se pot folosi în producția de mobilier, dar și la placarea pereților. Gama este atât de versatilă, încât poți amenaja întreg spațiul cu ajutorul acestor plăci perforate. Cuvântul de ordine: personalizare!

 

Mod de folosire

Practic, plăcile perforate Locatelli se vând sub forma unor coli întregi; le decupezi în funcție de forma și dimensiunile necesare pentru fiecare element al casei pe care-l dorești personalizat. Astfel îți poți îmbunătăți aspectul măștii de calorifer și ușilor de mobilier, sau modelul paravanului despărțitor. Reprezintă o soluție accesibilă din punct de vedere al costurilor, pentru individualizarea unei piese de mobilier sau a elementelor de delimitare a spațiilor.

 

Locatelli – mobilier

Pentru nevoile legate de personalizarea mobilierului, plăcile Locatelli se utilizează în mai multe feluri: ca fronturi pentru sertare, ca panouri de uși pentru dressing, drept componente ale măștilor pentru ascunderea caloriferelor. Modelele de perforare sunt de ordinul zecilor, adaptate mai multor stiluri de amenajare interioară, ceea ce contribuie din plin la armonizarea pieselor de mobilier dintr-o încăpere. Spre exemplu, măștile de calorifer pot fi personalizate cu plăci Locatelli în variante conforme cu cromatica mobilei; fețele sertarelor din plăci Locatelli pot fi alese în funcție de modelul ușilor de dressing; o piesă de mobilier de tip recepție office poate fi îmbrăcată în plăci Locatelli pentru un aspect profesional și original în același timp. Colecția de plăci Locatelli se adresează atât personalizării interioarelor private, cât și celor de tip HoReCa sau birouri de companie – venind în  întâmpinarea oricăror proiecte de design interior.

 

Locatelli – divizarea spațiilor

Datorită dimensiunilor de fabricație, plăcile Locatelli sunt utile și în personalizarea soluțiilor de împărțire a spațiului. Cu ajutorul unor rame specifice, se pot crea modele de paravan mobil, de mutat în oricare colț al casei e nevoie; cu gama Locatelli se pot crea și paravane fixe, de tip perete despărțitor. Faptul că aceste plăci sunt perforate în zeci de modele estetice contribuie la crearea unei ambianțe romantice cel mai adesea, și în același timp asigură și o bună aerisire a spațiilor de separat. Organizarea unui living deschis în încăpere și hol se poate realiza printr-un perete înfrumusețat cu ajutorul plăcilor Locatelli; de asemenea, Locatelli se pot folosi în separarea spațiului unei bucătării americane de zona de living; e posibilă crearea unei zone de tip terasă chiar în dormitor folosind modelele Locatelli ca element estetic. De menționat: clasicele uși franțuzești de interior, cele care împart un spațiu în două zone distincte, pot fi reintroduse în locuințele de azi, într-o variantă modernă – în loc de geamuri, plăci perforate Locatelli. Cât privește spațiile publice, și aici plăcile Locatelli au un cuvânt de spus: pot fi folosite la placarea pereților din sălile de spectacole.

 Materiale Locatelli

Cele două colecții Locatelli se diferențiază una de alta prin material. Colecția Locatelli din plăci de aluminiu perforat readuce în prim plan unele accente din stilul industrial de amenajare a interioarelor. Modelele de perforații ale plăcilor vin în mai multe variante de culoare – bronz, auriu, aluminiu anodizat si crud (acesta din urmă cu posibilitate de vopsire). Rezultă de aici nenumărate posibilități de a combina perforația aleasă și culoarea plăcii. În funcție de cerințele estetice și rolul plăcilor Locatelli, se poate opta pentru modele clasice sau moderne.

În ce privește colecția Locatelli din HDF perforat, acest material emană căldură la nivel vizual, fiind potrivit în special pentru garnisirea pieselor de mobilier din dormitor, zona de dressing, sau pentru placarea măștilor de calorifer. Și aici, modelele de perforații se pot combina cu variantele cromatice ale plăcilor – mai multe esențe de lemn, de la cele mai închise până la cele mai luminoase. Se poate alege varianta de culoare natur (ușor de vopsit acasă), varianta furniruită sau melaminată pe o față.

În concluzie, plăcile perforate Locatelli sunt una dintre propunerile Cressent pentru amenajarea armonioasă a spațiilor private și publice, oferind nu doar rezultate plăcute, ci și simplificarea procesului de căutare a componentelor de personalizare a interioarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *