Seria B de la Salice – balama universală pentru aplicații speciale


Seria B de la Salice este așa-numita balama universală pentru aplicații speciale. Nascută pornind de la ideile și nevoile specifice primite din partea marilor producători de mobilă, oferă soluții pentru o gamă foarte largă de aplicații , fie ele uși din lemn sau sticlă.

Cum alegem

Vă oferim acum balamalele din seria B în formula completă. Cum alegem din diversitatea de balamale cu care ne-a obișnuit Salice? În funcție de materialul mobilierului și de performanțele dorite ale închiderii/deschiderii ușii.

Seria B pentru uși din lemn:

  • cu deschidere prin apăsare (PUSH) >>>
  • închidere cu arc , amortizată cu ajutorul amortizorului SMOVE atașat pe brațul balamalei >>>
  • închidere cu arc, fără amortizare >>>

Seria B pentru uși din sticlă:

  • cu deschidere prin apăsare (PUSH) >>>
  • închidere cu arc , amortizată cu ajutorul amortizorului SMOVE atașat pe brațul balamalei >>>
  • închidere cu arc, fără amortizare >>>

În cazul ușilor și lateralelor din sticlă, avantajul este că atât balamaua cât și plăcuța de bază se montează prin lipire, fără a găuri sticla. Amortizorul SMOVE aplicat pe brațul balamalei este recomandat pentru că o închidere amortizată elimină riscul spargerii sticlei.

 

Despre SALICE

În 1957 consacratul producător italian Salice primește primul său brevet pentru o balama aruncătoare; în 2018, ajunge la peste 700 de inovații brevetate. Dacă instituțiile de testare a calității, precum TÜV și LGA, certifică o durată de viață a balamalei pentru 80.000 de deschideri, Salice este mult mai exigent cu propriile produse – în fabrică sunt testate cu succes până la 200.000 de deschideri per produs. Scopul atins: soluții clare, simplu de aplicat și performanțe pentru cereri din ce în ce mai diverse și mai complexe.

Acesta este secretul succesului balamalelor de la Salice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *