Foliile Antigrav – cel mai bun prieten al (re)decorărilor interioare


Cressent vă ajută să transformați decorarea spațiilor într-o activitate recreativă!

Pentru că foarte la modă sunt spațiile nu doar frumoase, ci și personalizate la maximum, Cressent propune tuturor creatorilor de spații interioare originale un produs inovator: foliile decorative Antigrav marca SIBU!

Ce este ?

Antigrav reprezintă o soluție nu doar estetică, ci și din cale afară de practică; vorbim despre un material extrem de ușor, simplu de folosit și care vă stă la dispoziție într-o varietate inegalabilă de suprafețe și culori marca SIBU. Ca material, Antigrav vine din industria auto, inspirat fiind de nevoia de eficiență maximă concentrată în minimum de greutate. Cuvinte cheie: suplețe, diversitate și funcționalitate. În acest fel, decorarea sau REdecorarea pereților se transformă într-o activitate la îndemână, relaxantă și care stimulează creativitatea.

Cum se folosește?

Calități tehnice: foliile decorative Antigrav nu necesită rosturi de dilatare; se aplică ușor, marginile îmbinându-se unele cu altele fără a mai implica clasicele spații de rosturi. Aplicarea se face cu ajutorul siliconului – chiar și silicon obișnuit, deci extrem de rapid și ca execuție, și ca timp de uscare, iar linia de demarcație între folii devine invizibilă. Panourile au un grad ridicat de stabilitate – se fixează printr-o simplă apăsare pe perete, poziția lor se poate ajusta ușor înainte de uscarea siliconului. Iar la final Antigrav arată ca un singur perete realizat dintr-o bucată, fără tăieturi sau întreruperi. Tocmai datorită timpului-record de uscare, foliile decorative Antigrav marca SIBU sunt cea mai modernă soluție de personalizare a suprafețelor interioare. Nu necesită folosirea unor unelte speciale; se pot tăia în orice formă geometrică, pentru realizarea unor jocuri de culoare fascinante.

Modele: textură și culoare

Iar acum vine partea cu adevărat distractivă: calitățile estetice ale foliilor decorative Antigrav! Sunt disponibile mai multe categorii de texturi, cu suprafețe ce redau fidel materiale precum pielea și lemnul. Există și o categoria ultra-decorativă inspirată de texturi dure, rezistente: ceramică, ciment, marmură. Fiecare dintre aceste trei categorii de folii decorative Antigrav (Deco – Line, Wood – Line, Leather – Line) oferă o multitudine de variante cromatice. Rezultă 55 de alternative decorative, fiecare venind în întâmpinarea unor clienți din ce în ce mai creativi și cu o mai mare percepție a frumosului.

Tocmai diversitatea de modele cromatice și texturale face ca foliile decorative Antigrav să se poată adapta oricărui tip de spațiu interior, indiferent că vorbim de spații private sau publice.

Despre SIBU

Pe piața internațională, SIBU nu are nevoie de prezentare. Este unul dintre producătorii-lider de panouri decorative pentru industria amenajărilor interioare de lux, având ca misiune îmbinarea varietății estetice cu ușurința aplicării. SIBU asigură decorul evenimentelor mondene ca partener de încredere al multor companii de renume, precum: ZARA, Harrods, Louis Vuitton, DIAM, Hyundai, Dethleffs, ThyssenKrupp și multe altele. SIBU a fost creat cu peste 30 de ani în urmă în Austria, iar portofoliul de produse constă într-un stoc de peste 300 de modele.

Despre Cressent

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața românească de feronerie și accesorii dedicate industriei mobilei, Cressent aduce tribut fascinației frumosului prin soluțiile cele mai moderne și confortabile disponibile astăzi la nivel european. Vine în întâmpinarea clienților creatori de spații minunate, devenind un partener de încredere ce furnizează produse inovatoare, menite să ușureze și să susțină talentul creator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *