CLEAF – Fronturile care revoluționează colecțiile CRESSENT din PAL și MDF


Pentru ca o piesă de mobilier să impresioneze, are nevoie să fie creată din materialele cele mai bune. Fronturile și ușile de mobilier de la CRESSENT evoluează sub aspectul calității cu pași rapizi spre colecții luxoase, aproape unice, cu ajutorul noilor produse CLEAF din PAL și MDF.

CRESSENT furnizează în România colecțiile de panouri CLEAF, un brand italienesc de prim rang, ce are ca obiectiv inovarea conceptului de plăci înnobilate. Noutatea absolută ține de finisaj, materiale, acoperire. Pe scurt, vorbim despre fronturi care permit producătorilor și designerilor de produs să atingă performanțe mai mari, sub aspectul creativității. Familiile de panouri CLEAF – PAL termo-structurat și MDF ultramat – se adresează mobilierului de orice tip, pentru reședințe private și spații publice, în stiluri cât mai variate. Competitivitatea este de cel mai înalt nivel inclusiv la aspectele tehnice.

The Future of Canadian Living installation 2

Cele două familii de panouri CLEAF, PAL termo-structurat, respectiv MDF ultramat, reprezintă un nivel superior de materiale pentru realizarea fronturilor și ușilor de mobilier create de CRESSENT.

Pentru ochiul unui designer de mobilier, avantajele estetice ale fronturilor CRESSENT realizate cu familiile CLEAF – PAL termo-structurat și MDF ultramat – sunt cele care impresionează imediat. Adică: texturi ce imită aproape de perfecțiune materialele naturale și o gamă extrem de variată de culori și nuanțe.

Un aspect esențial ce merită subliniat: canturile preiau fidel decorul și textura panourilor CLEAF din PAL și MDF, asigurând în execuția fronturilor și ușilor CRESSENT o cursivitate absolut excepțională.

 

CLEAF, PAL termo-structurat

Texturi Cleaf

Fronturile și ușile de mobilier CRESSENT produse din panouri CLEAF PAL termo-structurat sunt un pas înainte în evoluția industriei mobilierului. În primul rând, finisajul este de impact, imitând materiale din natură, precum lemnul, piatra, metalul. E practic imposibil să faci diferența, la nivel tactil și estetic, între fronturile CRESSENT din CLEAF PAL termo-structurat și lemnul masiv din natură.

PAL-ul termo-structurat de la CLEAF este creat prin aplicarea unor straturi decorative unice cu ajutorul rășinilor termo-rezistente. Se diferențiază net de panourile melaminate obișnuite prin precizia cu care sunt îmbinate decorul cu textura, dar și prin nivelul de adâncime al texturii. Rezultatul este un aspect tridimensional remarcabil al suprafeței, care dă viață materialului.

CRESSENT creează fronturile de mobilier utilizând canturi CLEAF armonizate ca textură și culoare cu placa de PAL.

Texturile și decorurile PAL-ului termo-structurat de la CLEAF invită în mediul natural, aduc căldură spațiului, tocmai prin fidelitatea cu care imită în detaliu lemnul masiv, respectiv cel furniruit. Detaliul merge până la redarea patinei pe care o lasă trecerea timpului peste lemnul masiv, percepția fiind atât vizuală, cât și tactilă. Multitudinea de decoruri merge și mai departe: se redau suprafețe care imită furnirul, dar și materiale moderne, precum cimentul sau zidăria. O soluție perfectă atât pentru locuințe marcate de atmosferă intimă, cât și pentru pub-uri în stil rustic, restaurante selecte, birouri elegante, spații de tip recepție, săli de evenimente, showroom-uri, adică locuri în care talentul creator se impune de la sine.

Particularitatea materialelor marcate cu Produs SYNCHRO constă în suprapunerea perfectă a decorului coloristic peste texturile în relief.

 

CLEAF, MDF ultramat

Piombo - mdf ultramat

Colecția de fronturi CRESSENT realizate din panouri CLEAF MDF ultramat e inspirată din elementele decorative ale spațiilor urbane. Fronturile transmit influența modernismului urban, imită texturi avangardiste pentru interioare îndrăznețe, cu decoruri ce conferă mobilierului o componentă arhitecturală. Finisajul ultramat asigură nu doar eleganță în aspect, ci și funcționalitate, prin proprietăți antiamprentă și antizgâriere.

 

Despre CLEAF

CLEAF este un brand din Nordul Italiei, cu o experiență îndelungată în producerea de suprafețe și generarea de soluții inovatoare dedicate industriei mobilei și amenajărilor interioare. Este o prezență constantă la cele mai importante târguri internaționale dedicate mobilei și tehnologiilor de producere a mobilierului.

Cleaf - Interzum 2017

CLEAF se bucură de renume mondial, fiind printre brandurile preferate ale producătorilor de mobilă și arhitecților de interioare, datorită colecțiilor mereu cu un pas înaintea vremii. Produsele sunt fabricate exclusiv în atelierele CLEAF din Brianza, fiind deci o garanție a execuției desăvârșite și a eleganței designului. De altfel, CLEAF are ca obiectiv asumat să contribuie la crearea unor spații pline de inspirație, menite să stimuleze creativitatea.

 

Despre CRESSENT

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața românească de feronerie și accesorii dedicate industriei mobilei, CRESSENT împărtășește valorile CLEAF: crede în capacitatea creativității de a schimba în bine viețile oamenilor, pornind de la transformarea spațiilor în care aceștia trăiesc. Soluții moderne, mecanisme inovatoare, design elegant și maximă funcționalitate, acestea sunt caracteristicile produselor CRESSENT. Vă invităm să descoperiți noile fronturi și uși de mobilier CRESSENT, realizate din panourile CLEAF!

Un gând despre „CLEAF – Fronturile care revoluționează colecțiile CRESSENT din PAL și MDF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *