Cressentstudio: site dedicat arhitecților și designerilor


Soluții premium pentru mobilier, servicii de calitate și, mai nou, o platformă online destinată profesioniștilor din industria amenajărilor interioare – acestea sunt atributele Cressent, distribuitor în România al unor branduri de prestigiu internațional. Nou lansatul studio online pentru arhitecți și designeri este surpriza absolută a acestei primăveri: Cressentstudio.ro.

Dacă ești specialist în domeniul amenajărilor interioare, Cressent îți vine în întâmpinare cu un instrument  pentru realizarea proiectelor tale. Mai simplu, mai clar, mai rapid sunt conceptele de la care a pornit noul site Cressent, special pentru profesioniștii domeniului. Cressentstudio.ro îți prezintă în mod concis două dimensiuni ale activității sale: suprafețe premium, respectiv servicii pentru implementare ușoară.

Structura site-ului

Orice proiect de amenajare se bazează pe calitatea materialelor, iar site-ul Cressenstudio.ro îți propune suprafețe moderne, de ultimă generație, gata să răspundă atât nevoii de funcționalitate, cât și celei estetice. Câteva exemple: PAL termo‑structurat potrivit pentru fronturi și uși de mobilă, HPL compact pentru blaturi subțiri, sau materialul revoluționar FENIX atât pentru aplicații verticale, cât și orizontale.

În portofoliul disponibil online, se regăsesc branduri precum CLEAF cu ofertă de PAL termo-structurat și MDF ultramat, Abet cu HPL Compact, FENIX de asemenea cu HPL Compact, Sibu cu folii și panouri decorative.

Serviciile disponibile pe Cressenstudio.ro sunt variate și vin în continuarea firească a catalogului de suprafețe premium. Poți apela cu încredere la noi pentru realizare fronturi și uși de mobilier, prelucrare blaturi HPL Compact, integrare chiuvete, prelucrare rame de aluminiu marca Salice.

Navigare la alegere

Modul de navigare pe Cressentstudio.ro îți oferă două opțiuni rapide: butonul Vezi detalii te trimite direct în pagina de produs a site-ului mamă (Cressent.ro) pentru o descriere completă, pe când butonul Imagine HD îți permite descărcarea decorului ales în formatul ideal pentru randări în cadrul proiectului de amenajare.

Noua platformă online a fost gândită de echipa Cressent sub forma unui instrument profesional care să ușureze procesul creativ al arhitecților și designerilor prin soluții tehnice cât mai performante. În acest fel, nădăjduim să încurajăm imaginarea unor proiecte oricât de curajoase în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *