Adela Pârvu prezintă standul CLEAF de la Milano


Salonul de la Milano a fost și anul acesta punctul zero al tendințelor în designul interior. Tot ce poate fi mai nou, mai inovator și incitant în materie de soluții pentru amenajarea spațiilor interioare s-a văzut la Milano. Standul CLEAF, unul dintre cei mai importanți parteneri Cressent, s-a bucurat de vizita Adelei Pârvu, însoțită de o echipă de filmare a EuroNews.

Sustenabilitate, multifuncționalitate și satisfacție tactilă au definit standul CLEAF de la Milano, amenajat în jurul unei construcții de tip bar ce a permis vizionarea și atingerea colecțiilor de plăci nobile ale producătorului italian. Colecțiile cuprind soluții estetice și practice pentru placarea mobilierului și a pereților.

Inovație: plăci laminate cu aspect textil, într-o multitudine de culori. Este ceea ce a uimit-o pe Adela Pârvu în mod deosebit, lăsând-o la prima vedere (și atingere) să creadă că e vorba despre un material absolut special și nemaiauzit. „Ei bine, nu”, a transmis ea, „este vorba despre placaj din lemn peste care se adaugă suprafețe laminate cu niște texturi incredibile.”

Pe scurt: suprafețe laminate gata să păcălească ochiul, semănând, într-un alt caz (model), cu o tencuială de perete, spre exemplu. Construcția tip bar din centrul standului de la Milano a expus patru tipuri de suprafețe redate fidel cu ajutorul plăcilor CLEAF: suprafețe textile, de piatră, de lemn și metalice. Efectul vizual este dublat de cel tactil, suprafețele reușind să copieze fidel nu doar aspectul, ci și textura. E ca și cum pui mâna pe piatră, pe țesătură, pe lemn sau pe metal.

Pentru mobilier, colecțiile CLEAF propun fronturi de tip riflaj, cu margini rotunjite, stimulând și nu doar sprijinind creativitatea designerului de interior sau de produs.

CLEAF deține propria paletă de culori pe care o imprimă acestor plăci, concepute special pentru a inspira creatorul de frumos și pentru a duce la realizarea unor produse unicat.

CLEAF este un producător italian de renume în ce privește puterea de inovație a plăcilor pentru înfrumusețarea pereților și pieselor de mobilier. În România, este prezent prin Cressent, printr-o colaborare stabilă, aducând la îndemâna creatorilor de spații colecțiile acestea spectaculoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *