Excessories – soluții în detaliu pentru dressinguri rafinate


Cressent aduce în România o colecție-eveniment de accesorii pentru dressing-uri, venind în întâmpinarea tuturor necesităților de păstrare nu doar a hainelor, ci a întregii garderobe. Pentru tot ceea ce porți într-o zi, de la haine până la încălțăminte și bijuterii, se găsește un loc aparte, în deplină ordine, cu ajutorul Excessories Night Collection by Salice.

Deservind spațiile în căutare de eleganță și rafinament, colecția Excessories Night este neașteptat de versatilă, ușor de adaptat dressing-urilor de tip dulap închis sau celor deschise. Detaliile de lux recomandă această soluție în special spațiilor de tip hotel, dar în același timp  poate reprezenta și un răspuns pentru spațiile proiectate anume de designeri de interioare. Punctele forte ale aceste colecții de accesorii pentru dressing sunt o excelentă organizare și o neașteptată posibilitate de personalizare, întrucât numeroase accesorii sunt disponibile în mai multe variante de materiale și dimensiuni.

Excessories Night Collection cuprinde accesorii pentru ea și accesorii pentru el. De fapt, la interiorul unui dressing, această colecție de accesorii permite depozitarea unui mic mall privat, oferind produsele cele mai potrivite pentru păstrarea hainelor în funcție de sex, depozitarea bijuteriilor, atârnarea cravatelor și eșarfelor, organizarea încălțămintei și altele. Practic, Excessories Night Collection oferă clienților absolut toate dotările unui dressing de lux, acoperind mai multe funcții și posibilități de folosire.

Organizatoarele de sertar sunt în sine o adevărată colecție, de personalizat de fiecare client în parte. Dimensiuni variate, din materiale la alegere – piele sau imitație de piele, special concepute atât pentru accesoriile de tip bijuterii, ochelari de soare, ceasuri de mână, cât și pentru cele de tip textil (cravate, eșarfe, curele). Pot fi alese modelele multifuncționale sau se poate opta pentru combinații între organizatoare de sertar – toate se regăsesc în Excessories Night Collection by Salice.

Nu lipsesc nici soluțiile pentru funcția de agățare a hainelor și accesoriilor: umerașe, bare de haine, suport rotund pentru eșarfe și curele, schelet cu mai multe niveluri pentru cravate, cuiere pentru genți. Sunt disponibile modele din material de lemn vopsit manual, dar la cererea clientului se pot personaliza cu inserții prețioase sau se pot acoperi cu imitație de piele.

Excessories Night Collection vine până și cu produse menite să deservească nevoia de protejare a hainelor: saci textili din bumbac 100%, pentru păstrarea costumelor de gală sau a hainelor de-a lungul anotimpurilor în care nu le porți. Au dimensiuni variate, se pot alege în diferite culori, dispun de pliuri împotriva șifonării hainei, și de capse pentru ajustarea lungimii.

Elementele de tip mobilier ale colecției Excessories Night Collection sunt de două feluri: rafturi și sertare cu extragere. Ambele variante se pot personaliza de către client. Sertarele extractibile sunt disponibile în două modele: cele cu patru laturi din aluminiu, având baza din sticlă transparentă, lemn sau imitație de piele,– la alegere, respectiv cele cu 3 laturi din aluminiu și frontul din lemn. Sistemul de asamblare este atât de ingenios, încât aceste sertare se pot integra ușor oricărui tip de dressing. Un element inedit este raftul din colecția Excessories Night by Salice, dotat cu un sistem ultradiscret de iluminare, susținut în această funcție și de materialul raftului în sine: sticlă transparentă. În acest fel, nu bâjbâi prin dressing, în căutarea hainelor sau accesoriilor, ci poți vedea dintr-o privire tot ce ai depozitat în dulap.

Partener stabil al Salice, Cressent recomandă Excessories Night Collection tuturor celor dornici să dispună de dressinguri nu doar elegante, ci de dressinguri cu adevărat unice, mulțumită variantelor numeroase de personalizare și combinare a accesoriilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *