Exclusiv persoane juridice!

CRESSENT

 

Îţi mulţumim că te-ai oprit la noi.
 
Te invităm să ne cunoşti mai bine - ne va bucura când vei reveni să îţi fim partenerul de încredere în tot ceea ce faci pentru clienţii tăi.
 
Noi, cei din echipa CRESSENT, credem în principiul onestităţii relaţiilor de afaceri, şi ştim: succesul nostru depinde de măsura în care partenerii noştri – arhitecţi, designeri de interior, producători de mobilă, meşteri tâmplari şi orice altă persoană pasionată de frumos – reuşesc la rândul lor să creeze plusvaloare pentru clienţii lor.

Au trecut peste douăzeci de ani de când distribuim în România materiale, accesorii şi feronerii industriei menite să creeze interioare elegante, confortabile şi funcţionale.
Concepute şi fabricate în Europa, produsele oferite de CRESSENT conferă funcţionalitate şi eleganţă spaţiilor interioare.

 

Încă de la început ne-am ales cu grijă furnizorii, lucrând doar cu cei care prezentau garanţii pentru produse testate, durabile, pe care să le putem recomanda la rândul nostru cu deplină încredere. 

Lumea de azi goneşte în viteză, iar spaţiul privat, căminul fiecăruia a devenit oaza de linişte unde ne întoarcem din iureşul zilei.
Dacă reuşim să te ajutăm să duci la bun sfârşit proiecte frumoase, şi în acelaşi timp să creezi o stare de bine pentru beneficiarul final, vom considera că ne-am atins obiectivul. ÎMPREUNĂ.
 
Suntem diferiţi, pentru că ne pasă.


Asistenţa tehnică pe care o oferim oricărui partener şi client este felul nostru de a ne valorifica experienţa în domeniu, de a-ţi mulţumi că ne-ai ales. Un atelier specializat îţi stă la dispoziţie la sediul nostru din Baia Mare pentru a crea împreună elementele unor proiecte speciale.
 
CRESSENT are o fundaţie sănătoasă, clădită din profesionalism şi pasiune, respect şi încredere.
Te invităm să construim împreună…

 

 

CRESSENT shop