Cressent va aduce în România șase dintre produsele premiate la Interzum 2019


Interzum 2019 cover 1

Best of the Best, în casele românilor.

Interzum este unul dintre cele mai importante târguri internaționale dedicate producătorilor de mobilier și accesorii pentru mobilă, iar ediția 2019 a fost una specială, marcând împlinirea a 60 de ani de desfășurare. Partenerii Cressent s-au aflat nu doar la acest târg, ci în atenția întregului târg, fiind premiați în cadrul competiției Interzum Award. Astfel, șase dintre produsele care au primit recunoaștere la nivel internațional, în cadrul evenimentului Interzum 2019, vor ajunge în viitor și în România, prin Cressent.

Design de înaltă calitate, maximă funcționalitate și tehnică inovatoare au fost principalele criterii în jurizarea produselor înscrise în competiție. Iar din juriu au făcut parte nume consacrate ale industriei de design de produs și arhitectură interioară, care au premiat chiar cele mai competitive produse și tehnologii.

Iată deci colecțiile premiate în cadrul Interzum 2019, aparținând partenerilor Cressent:

Colecția Excessories de la Salice, menită să schimbe modul de organizare a dulapurilor la interior

Salice Excessories 1

Salice Excessories 2

Premiul Best of the Best a revenit sistemului de sertare Excessories, unul elegant prin designul minimalist și performant la nivel de funcționalitate: sertarele din aluminiu sunt disponibile pe mai multe înălțimi și se pot asorta armonios cu aspectul general al dulapului, grație fronturilor înlocuibile, din lemn sau sticlă. Printr-un detaliu de finisaj ingenios, frontul din sticlă are un aspect sofisticat, de tip filigran.

Fly Box de la Vibo rezolvă problema de la interiorul dulapurilor de tip colțar

Vibo Fly box 1

Același premiu Best of the Best a răsplătit și soluția găsită de producătorul italian Vibo pentru accesul super facil și complet la interiorul dulapurilor construite pentru colțuri. Fly Box este un mecanism de pliere automată cu ajutorul căruia compartimentul din colț este tras pe șina de ghidare, ajungând în spatele compartimentului frontal.

Mosaico de la Cleaf, textură tridimensională cu impact decorativ

Cleaf Mosaico 1

Răsplătit cu premiul High Product Quality, Mosaico reprezintă un mozaic obținut dintr-o combinație de plăci micuțe, pătrate a căror varietate în adâncime și lățime duc la un efect tridimensional spectaculos, de țesătură naturală din lână; același efect se simte și la atingere. Reprezintă o soluție estetică inovatoare și de calitate, inspirată din industria sofisticată a modei vestimentare, mai precis, inspirată de poșetele Bottega Veneta.

Cu Sous Chef de la Gollinucci toate recipientele de bucătărie încap într-un singur dulap

Gollinucci Sous Chef

Noutatea adusă de acest set pentru organizarea spațiului de depozitare din bucătărie ține de varietatea compartimentării: recipiente oricât de mari și mici, suport pentru tacâmuri, spații speciale pentru accesorii. În plus, Sous Chef se poate adapta oricărui tip de sertar, cu dimensiuni între 150mm și 600mm. Fără ingrediente, tacâmuri și accesorii de bucătărie la vedere!

Blink de la Scilm permite cel mai simplu acces la… plintele de bucătărie

Scilm Blink

E vorba despre o idee ingenioasă, recompensată cu premiul Hight Product Quality: o clemă magnetică pentru prinderea plintei dintre podea și mobilier. În acest fel, se poate curăța sub mobilierul de bucătăriei oricând, fără eforturi. Clema e cea care fixează pe bază de magnet panoul dintre piciorul dulapurilor și suprafața podelei. Setul Blink se instalează simplu – un colț metalic prins pe marginea dulapului, clema magnetică pentru plintă și un levier pentru reglarea înălțimii fac toată treaba.

Evoline One de la Schulte Elektrotechnik, prize pentru orice tip de mobilier

EVOline One 1

Nevoii de conectivitate și încărcare cu electricitate i se răspunde cu o soluție adaptată mobilierului: Evoline One! A câștigat premiul High Product Quality la Interzum 2019 pentru suplețea designului, capacitatea de adaptare la orice material în care este integrat (lemn, sticlă, textile) și varietate cromatică la nivelul accesoriilor. Se fixează perfect, asigură stabilitate și este prietenul la îndemână oriunde ai chef să-ți încarci gadgeturile.

Toate aceste produse premiate în cadrul Interzum Award 2019 se vor regăsi în portofoliul Cressent, la îndemâna tuturor creatorilor și consumatorilor de spații armonios amenajate și ultramodern dotate. Și nu doar aceste produse! Echipa Cressent se află într-un continuu efort de identificare a noi piese și accesorii inovatoare și în căutarea unor noi parteneri de afaceri interesați în promovarea tehnologiilor ultramoderne dedicate confortului interioarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *