Fly Box – cel mai eficient sistem pentru corpul de colț

Unul dintre aspectele cele mai provocatoare atunci când e vorba de dulapul de colț al bucătăriei îl reprezintă accesul. Pe cât de adânc e de regulă acest tip de corp de depozitare, pe atât de greu este să ajungi la produsele depozitate înăuntru. Fly Box de la Vibo Italia rezolvă de minune această problemă – Cressent pune revoluționarul sistem Fly Box la dispoziția tuturor clienților din România, creatori sau pur și simplu consumatori de interioare armonioase. Citește în continuare „Fly Box – cel mai eficient sistem pentru corpul de colț”

HPL compact – cele mai versatile blaturi de mobilă

Un material ușor de prelucrat pentru mobila de acasă.

La vremuri noi, materiale noi. E valabil și pentru industria mobilei. Cressent aduce în țara noastră un produs modern, de calitate, menit să răspundă așteptărilor omului contemporan: blaturile din HPL compact versatile, durabile, gata să schimbe înfățișarea mobilierului. Spre diferență de alte produse asemănătoare, se prelucrează rapid. Dacă-ți dorești mobilă cu un aspect cât mai natural, de lemn masiv sau piatră, dar având beneficiile unui material adaptat nu spațiului înconjurător, ci spațiului interior, aceste blaturi sunt exact ce îți trebuie.

Citește în continuare „HPL compact – cele mai versatile blaturi de mobilă”

CLEAF personalizează amenajarea. Caz concret

Cleaf by Miso 1 a

Cressent vine cu soluții împotriva monotoniei. 

De ce sunt atât de încântătoare amenajările realizate de designeri de interior? Pentru că sunt amenajări personalizate! Adică, un designer de interioare e mereu la curent cu cele mai noi produse și soluții de amenajare și mobilare și, pe lângă asta, are și talentul de a le combina în așa fel încât să reflecte perfect gustul, chiar personalitatea clientului. Cressent se adresează în special acestor creatori de spații fermecătoare, venind în întâmpinarea lor cu soluții ingenioase pentru amenajări oricât de personalizate. 

Și pentru că nu doar vorba e de noi, vă arătăm un proiect minunat realizat de către arhitecții firmei Miso cu ajutorul unui produs disponibil în România prin Cressentplăcile termo-structurate CLEAF.

Citește în continuare „CLEAF personalizează amenajarea. Caz concret”

Furnipart – mânere de pe care nu-ți mai poți lua mâna

Aceste mânere sunt foarte plăcute la atingere!

Dacă dorești să schimbi aspectul mobilierului de baie și bucătărie, e suficient să schimbi mânerele ușilor și sertarelor. Evident, nu cu orice alt mâner. Cressent aduce în România gama de mânere Furnipart, reprezentând rezultatul colaborării ambițioase cu numeroși designeri talentați, din mai multe părți ale lumii. Gama de mânere Furnipart se înscrie cu precădere stilului minimalist, punând accentul pe efectul tactil și eleganța designului în egală măsură. Recomandăm aceste mici accesorii utile tuturor celor care doresc tot ce e mai bun pentru mobila de acasă. Citește în continuare „Furnipart – mânere de pe care nu-ți mai poți lua mâna”

Trend Alert: culoarea potrivită la interiorul mobilierului

Sertar baie Onda Vanity

Personalizare estetică pentru spațiile ascunse vederii.

Întrucât grija față de detalii și nevoia de frumos domină vremurile actuale, Cressent acordă tot mai multă atenție nu doar mobilei la exterior, ci și interiorului pieselor din portofoliul său. Nimic nu e lăsat la voia întâmplării, accesoriile de mare folosință în depozitare devenind ele însele adevărate mostre de eleganță și bun gust. Culoarea care se poartă așadar pentru interiorul mobilierului, în special de baie și bucătărie, este griul în toate nuanțele lui posibile. Citește în continuare „Trend Alert: culoarea potrivită la interiorul mobilierului”

Magic 2 Wood – secretul invizibil al ușilor culisante

Sistem uși culisante Magic 2 Wood

Întrucât perfecțiunea stă în detalii, Cressent vă prezintă cel mai nou produs al colecției de sisteme pentru ușile care glisează: MAGIC 2 Wood brevetat de Terno Scorrevoli, practic o nouă generație a accesoriilor MAGIC, generație a cărei performanță depășește așteptările. Terno Scorrevoli este unul dintre partenerii italieni de afaceri ai Cressent, cu cea mai mare experiență în domeniul său de lucru (sisteme culisante pentru mobilă și uși), și anume 60 de ani de la înființarea companiei. Iar sistemul MAGIC2 Wood chiar este o magie pentru ușile de interior cu sistem de culisare. Citește în continuare „Magic 2 Wood – secretul invizibil al ușilor culisante”

Atim – masa de bucătărie într-un sertar

Atim - Brunch 2

Magia mobilei vizibile doar când o folosești.

Pornind de la principiul minimalismului și explorând soluții incredibile pentru mobila multifuncțională, Cressent aduce în România cele mai inovatoare sisteme de extracție/extensie pentru masa din bucătărie. Fie că vorbim de blatul insulei, fie că vorbim de masa pentru micul dejun, Cressent vă propune câteva modele care nu se văd decât atunci când sunt folosite. În restul timpului, stau cuminți în sertare sau ascunse sub blatul de lucru al insulei de bucătărie. Sunt printre cele mai performante produse italienești, din portofoliul producătorului Atim cu o experiență de circa 25 de ani. Citește în continuare „Atim – masa de bucătărie într-un sertar”

Cressent va aduce în România șase dintre produsele premiate la Interzum 2019

Interzum 2019 cover 1

Best of the Best, în casele românilor.

Interzum este unul dintre cele mai importante târguri internaționale dedicate producătorilor de mobilier și accesorii pentru mobilă, iar ediția 2019 a fost una specială, marcând împlinirea a 60 de ani de desfășurare. Partenerii Cressent s-au aflat nu doar la acest târg, ci în atenția întregului târg, fiind premiați în cadrul competiției Interzum Award. Astfel, șase dintre produsele care au primit recunoaștere la nivel internațional, în cadrul evenimentului Interzum 2019, vor ajunge în viitor și în România, prin Cressent.

Citește în continuare „Cressent va aduce în România șase dintre produsele premiate la Interzum 2019”

EdgeSinks – cea mai igienică chiuvetă pentru bucătărie

Performanță la nivel vizual, tactil și igienic cu EdgeSinks.

Cressent are bucuria să vă anunțe lansarea unui produs de excepție în România: chiuveta EdgeSinks, un pas înainte pentru bucătăriile profesioniștilor, dar și ale consumatorilor de calitate – clienții finali. Sub deviza „Nu crezi până nu vezi”, chiuveta EdgeSinks se montează sub blat fără îmbinări vizibile. Linia de demarcație între marginea chiuvetei și muchia blatului e practic imposibil de observat cu ochiul liber.

Citește în continuare „EdgeSinks – cea mai igienică chiuvetă pentru bucătărie”

Polaris – mai mult decât blaturi de bucătărie!

O generație de blaturi cu efect polarizator pentru uz culinar.

Aflat în continuă conectare cu inovațiile cele mai performante la nivelul designului funcțional, Cressent prezintă colecția de blaturi Polaris, produse la standarde de calitate italiană de Abet Laminati. Noutatea nu ține numai de introducerea unei noi game în oferta Cressent, cât mai ales de funcționalitățile extinse ale acestui produs.

Citește în continuare „Polaris – mai mult decât blaturi de bucătărie!”