EdgeSinks – cea mai igienică chiuvetă pentru bucătărie

Performanță la nivel vizual, tactil și igienic cu EdgeSinks.

Cressent are bucuria să vă anunțe lansarea unui produs de excepție în România: chiuveta EdgeSinks, un pas înainte pentru bucătăriile profesioniștilor, dar și ale consumatorilor de calitate – clienții finali. Sub deviza „Nu crezi până nu vezi”, chiuveta EdgeSinks se montează sub blat fără îmbinări vizibile. Linia de demarcație între marginea chiuvetei și muchia blatului e practic imposibil de observat cu ochiul liber.

Citește în continuare „EdgeSinks – cea mai igienică chiuvetă pentru bucătărie”

Polaris – mai mult decât blaturi de bucătărie!

O generație de blaturi cu efect polarizator pentru uz culinar.

Aflat în continuă conectare cu inovațiile cele mai performante la nivelul designului funcțional, Cressent prezintă colecția de blaturi Polaris, produse la standarde de calitate italiană de Abet Laminati. Noutatea nu ține numai de introducerea unei noi game în oferta Cressent, cât mai ales de funcționalitățile extinse ale acestui produs.

Citește în continuare „Polaris – mai mult decât blaturi de bucătărie!”

Sistemul ECLIPSE – aliatul unei amenajări de excepție

În amenajările interioare, trendul celebrează spațiile tot mai deschise. Totuși, cât de mult ar trebui deschise? Bucătăria e cea care pierde teren în favoarea unui living open-space, în care aceasta să fie integrată cât mai discret posibil. Trendul merge și mai departe, aducând în discuție o posibilitate inovatoare: bucătăria „invizibilă”. S-a întâmplat în București, într-un proiect pus în practică de Miso Architects, cu ajutorul sistemului ECLIPSE by Salice.

Citește în continuare „Sistemul ECLIPSE – aliatul unei amenajări de excepție”

Locatelli – plăci estetice de mare ajutor în personalizarea casei!

Tu vino cu ideea, noi venim cu componentele!

Cressent propune o soluție universală de transformare a amenajărilor interioare: de la mascarea elementelor inestetice, până la împărțirea spațiilor și chiar construirea de pereți – plăcile perforate Locatelli, în două variante de material. Simplu de folosit, variate cromatic și ca design, plăcile Locatelli răspund unor nevoi creative variate, atât pentru spații private cât și spații publice.

Citește în continuare „Locatelli – plăci estetice de mare ajutor în personalizarea casei!”

Seria B de la Salice – balama universală pentru aplicații speciale

Seria B de la Salice este așa-numita balama universală pentru aplicații speciale. Nascută pornind de la ideile și nevoile specifice primite din partea marilor producători de mobilă, oferă soluții pentru o gamă foarte largă de aplicații , fie ele uși din lemn sau sticlă.

Citește în continuare „Seria B de la Salice – balama universală pentru aplicații speciale”

Colecțiile CLEAF în cele mai spectaculoase proiecte europene de amenajare

Simplu de aplicat și extrem de variate ca finisaje, panourile CLEAF sunt soluția viitorului în ce privește placarea pereților și mobilierului.

Citește în continuare „Colecțiile CLEAF în cele mai spectaculoase proiecte europene de amenajare”

Foliile Antigrav – cel mai bun prieten al (re)decorărilor interioare

Cressent vă ajută să transformați decorarea spațiilor într-o activitate recreativă!

Pentru că foarte la modă sunt spațiile nu doar frumoase, ci și personalizate la maximum, Cressent propune tuturor creatorilor de spații interioare originale un produs inovator: foliile decorative Antigrav marca SIBU!

Citește în continuare „Foliile Antigrav – cel mai bun prieten al (re)decorărilor interioare”

CLEAF – Fronturile care revoluționează colecțiile CRESSENT din PAL și MDF

Pentru ca o piesă de mobilier să impresioneze, are nevoie să fie creată din materialele cele mai bune. Fronturile și ușile de mobilier de la CRESSENT evoluează sub aspectul calității cu pași rapizi spre colecții luxoase, aproape unice, cu ajutorul noilor produse CLEAF din PAL și MDF. Citește în continuare „CLEAF – Fronturile care revoluționează colecțiile CRESSENT din PAL și MDF”