FENIX – suprafețe de pe care nu-ți poți lua mâna!

Cressent aduce în țara noastră brandul FENIX, lider în producția de suprafețe supermate pentru interioare. Prin acest nume de brand, creatorii și consumatorii de amenajări interioare spectaculoase vor avea la îndemână un material revoluționar, considerat unic prin felul în care îmbină tehnologia cu aspectul desăvârșit. Senzația la atingere a acestor suprafețe supermate este incredibilă! Citește în continuare „FENIX – suprafețe de pe care nu-ți poți lua mâna!”

Foliile ANTIGRAV la Deco Days 2022

Sau cum să dai viață unei amenajări cu un produs ingenios prin simplitatea montării și complexitatea efectului vizual. Pentru cei care doresc o transformare miraculoasă a spațiului interior, Cressent propune foliile decorative ANTIGRAV, devenite deja parte a unor proiecte spectaculoase de design interior în cadrul Deco Days 2022. Citește în continuare „Foliile ANTIGRAV la Deco Days 2022”

Home office – sisteme extractibile pentru munca de acasă

Nevoia de adaptare la condițiile muncii de acasă stă în spatele colecției Home Office by Atim, colecție disponibilă la noi în țară prin Cressent. Cum ar fi ca, imediat ce ai închis laptopul la finalul zilei de muncă, să dispară și spațiul de lucru, iar camera ta să redevină o încăpere destinată relaxării tipice domiciliului? Tocmai pentru a împlini acest deziderat, Cressent îți propune mai multe variante de rezolvare. Citește în continuare „Home office – sisteme extractibile pentru munca de acasă”

Excessories – soluții în detaliu pentru dressinguri rafinate

Cressent aduce în România o colecție-eveniment de accesorii pentru dressing-uri, venind în întâmpinarea tuturor necesităților de păstrare nu doar a hainelor, ci a întregii garderobe. Pentru tot ceea ce porți într-o zi, de la haine până la încălțăminte și bijuterii, se găsește un loc aparte, în deplină ordine, cu ajutorul Excessories Night Collection by Salice. Citește în continuare „Excessories – soluții în detaliu pentru dressinguri rafinate”

Fly Box – cel mai eficient sistem pentru corpul de colț

Unul dintre aspectele cele mai provocatoare atunci când e vorba de dulapul de colț al bucătăriei îl reprezintă accesul. Pe cât de adânc e de regulă acest tip de corp de depozitare, pe atât de greu este să ajungi la produsele depozitate înăuntru. Fly Box de la Vibo Italia rezolvă de minune această problemă – Cressent pune revoluționarul sistem Fly Box la dispoziția tuturor clienților din România, creatori sau pur și simplu consumatori de interioare armonioase. Citește în continuare „Fly Box – cel mai eficient sistem pentru corpul de colț”

HPL compact – cele mai versatile blaturi de mobilă

Un material ușor de prelucrat pentru mobila de acasă.

La vremuri noi, materiale noi. E valabil și pentru industria mobilei. Cressent aduce în țara noastră un produs modern, de calitate, menit să răspundă așteptărilor omului contemporan: blaturile din HPL compact versatile, durabile, gata să schimbe înfățișarea mobilierului. Spre diferență de alte produse asemănătoare, se prelucrează rapid. Dacă-ți dorești mobilă cu un aspect cât mai natural, de lemn masiv sau piatră, dar având beneficiile unui material adaptat nu spațiului înconjurător, ci spațiului interior, aceste blaturi sunt exact ce îți trebuie.

Citește în continuare „HPL compact – cele mai versatile blaturi de mobilă”

CLEAF personalizează amenajarea. Caz concret

Cleaf by Miso 1 a

Cressent vine cu soluții împotriva monotoniei. 

De ce sunt atât de încântătoare amenajările realizate de designeri de interior? Pentru că sunt amenajări personalizate! Adică, un designer de interioare e mereu la curent cu cele mai noi produse și soluții de amenajare și mobilare și, pe lângă asta, are și talentul de a le combina în așa fel încât să reflecte perfect gustul, chiar personalitatea clientului. Cressent se adresează în special acestor creatori de spații fermecătoare, venind în întâmpinarea lor cu soluții ingenioase pentru amenajări oricât de personalizate. 

Și pentru că nu doar vorba e de noi, vă arătăm un proiect minunat realizat de către arhitecții firmei Miso cu ajutorul unui produs disponibil în România prin Cressentplăcile termo-structurate CLEAF.

Citește în continuare „CLEAF personalizează amenajarea. Caz concret”

Furnipart – mânere de pe care nu-ți mai poți lua mâna

Aceste mânere sunt foarte plăcute la atingere!

Dacă dorești să schimbi aspectul mobilierului de baie și bucătărie, e suficient să schimbi mânerele ușilor și sertarelor. Evident, nu cu orice alt mâner. Cressent aduce în România gama de mânere Furnipart, reprezentând rezultatul colaborării ambițioase cu numeroși designeri talentați, din mai multe părți ale lumii. Gama de mânere Furnipart se înscrie cu precădere stilului minimalist, punând accentul pe efectul tactil și eleganța designului în egală măsură. Recomandăm aceste mici accesorii utile tuturor celor care doresc tot ce e mai bun pentru mobila de acasă. Citește în continuare „Furnipart – mânere de pe care nu-ți mai poți lua mâna”

Trend Alert: culoarea potrivită la interiorul mobilierului

Sertar baie Onda Vanity

Personalizare estetică pentru spațiile ascunse vederii.

Întrucât grija față de detalii și nevoia de frumos domină vremurile actuale, Cressent acordă tot mai multă atenție nu doar mobilei la exterior, ci și interiorului pieselor din portofoliul său. Nimic nu e lăsat la voia întâmplării, accesoriile de mare folosință în depozitare devenind ele însele adevărate mostre de eleganță și bun gust. Culoarea care se poartă așadar pentru interiorul mobilierului, în special de baie și bucătărie, este griul în toate nuanțele lui posibile. Citește în continuare „Trend Alert: culoarea potrivită la interiorul mobilierului”

Magic 2 Wood – secretul invizibil al ușilor culisante

Sistem uși culisante Magic 2 Wood

Întrucât perfecțiunea stă în detalii, Cressent vă prezintă cel mai nou produs al colecției de sisteme pentru ușile care glisează: MAGIC 2 Wood brevetat de Terno Scorrevoli, practic o nouă generație a accesoriilor MAGIC, generație a cărei performanță depășește așteptările. Terno Scorrevoli este unul dintre partenerii italieni de afaceri ai Cressent, cu cea mai mare experiență în domeniul său de lucru (sisteme culisante pentru mobilă și uși), și anume 60 de ani de la înființarea companiei. Iar sistemul MAGIC2 Wood chiar este o magie pentru ușile de interior cu sistem de culisare. Citește în continuare „Magic 2 Wood – secretul invizibil al ușilor culisante”